2021 yelken en iyi tekneler kazananı

Kuzey Amerika’da çifte zafer

| Dehler News

Dehler 30 one design, iki kategoride “Best Boats Award 2021” ödülü kazandı

“2020 yılı Avrupa’nın yatı” unvanının sahibi olan yatımız, hiç zaman kaybetmeden 2021’in ilk günlerinde iki kategoride birden “Best Boats Award 2021” ödülünü almıştır. Racer-Cruiser, uzman jüriyi hem “Performance Boats 30ft or Less” kategorisinde hem de en iyi teknik yenilik olarak öne çıkan Dehler Stealth Drive sayesinde “Systems” kategorisinde ikna etmiştir.

Jüri üyeleri, yatın yüksek hızlarda bile kolayca kontrol edilebilmesine rağmen yüksek performansına hayran kalmıştır. Aynı zamanda, sabit, yüksek performanslı bir pervanenin kullanılmasını mümkün kılan ve kullanılmadığı zamanlar çabucak yukarıya katlanıp gövdeye entegre edilebilen standart Dehler Stealth Drive, en iyi teknik özellik ödülünü de kazanmıştır.

SAIL Magazine’nin şef redaktörü Adam Cort:Jüri yatı oybirliğiyle ’Performance Boats 30ft or Less’ kategorisinin galibi ilan etti. Bu seçimde tasarımın yanı sıra belirleyici olan faktör, son yıllardaki En İyi Tekneler Ödülleri'nin kesinlikle en iyi test sürüşlerinden biri olan Chesapeake Körfezi'ndeki olağanüstü test yelken gezisiydi Dehler yelkenlisi inanılmaz derecede heyecanla sürülüyor fakat aynı zamanda da daima rahat kontrol edilebiliyor. Bu sayede eğlence faktörünün yanı sıra ortalama hız da sabit bir şekilde yüksek tutulabiliyor ve bu da uzun mesafeli yarışlarda başarı sağlıyor.”

Dehler’in Kuzey Amerika’daki satış müdürü olan Douglas Brophy: “Yelkenli uzmanlarının bu onayı bizi çok mutlu etti. Dehler 30 one design, sadece çift el modunda açık denizde yelken sürüşleri için değil, tutkulu yelkenciler için tasarlandı. Dehler Stealth Drive ödülünün de gösterdiği gibi, sistem yenilikleri alanında yine sektörün öncüsüyüz.”

Ödül için teşekkür ediyoruz ve Dehler 30 one design’in bu sene de başarılı gidişatını sürdürdüğü için mutluyuz.