Yeni Sealine C430, Cannes Yatçılık Festivali'nde “2018 Avrupa Yılın Sürat Teknesi Ödülü”ne aday gösterildi!

Bölüm sayfa sonu
Sealine C430, "2018 Avrupa'da Yılın Sürat Teknesi Ödülü"ne aday gösterildi

| Sealine News


HanseYachts AG portföyünden yeni bir Sealine, üst üste ikinci kez prestijli “Avrupa Yılın Sürat Teknesi Ödülü 2018”e aday gösterildi. Adaylık, yeni Sealine C430'un dünya prömiyerinden sadece birkaç gün sonra, dünyanın en büyük su altı tekne fuarı olan Cannes Yatçılık Festivali'nde açıklandı.

Geleceğin motorbotu
HanseYachts ekibi bu mükemmel teknenin geliştirilmesinden gurur duyuyor. Özellikle Sealine C430'un yeni tasarımı kalabalığın arasından sıyrılıyor. Ürün Pazarlama Müdürü Andrea Zambonini: "Yeni Sealine C430, bir spor otomobilin çizgilerini bünyesinde barındırıyor ve hem işlevsel hem de heyecan verici. Salondaki zemin seviyesindeki panorama pencereleri ile C430 benzersizdir ve geleceğin motorbotunu sunar. Geniş yüzme platformundan pruvadaki geniş salona kadar tüm alanlar müşterilerin ihtiyaçlarına göre mükemmel bir şekilde uyarlandı ve özel detaylarla rafine edildi.”

Yenilikçi gövde tasarımı
Sealine için tipik olan, gövdenin geliştirilmesi için çok çaba sarf edildi. IPS motorları için özel olarak tasarlanmıştır ve denizde daha fazla güvenlik ve konfor için düz bir mile ve derin bir V'ye sahiptir. Sealine C430 ile standart versiyonda Volvo Penta'nın yenilikçi IPS sürücüleri ile donatılmış ilk 43 fitlik yatı sunuyoruz. Büyük IPS 600 motorlarıyla, ilk Sealine C430, test çalışmaları sırasında 41 knotluk bir azami hıza ulaştı.

Bölüm sayfa sonu