İngiltere kıyılarında güvertede bir köpek ile hafta sonu macerası

İngiltere’nin rüya gibi kıyılarında SEALINE F530 ile açılmak

Bölüm sayfa sonu
SEALINE F530, İngiltere'nin güney kıyılarında demir attı

| Sealine News


Bir hafta sonu tekne gezintisi bir hafta tatil yapmış gibi hissettiriyor. Jason ve Suzie Terry bu iddiayı teyit edebilir. Kendileri köpekleri Poppy ile İngiltere’nin tablo gibi Güney sahilini keşfetmek için SEALINE F530 yatları ile olabildiğince sık sık denize açılıyorlar. SEALINE F42/5 sahibiyken daha büyük motorlu tekneye uzaktan hayran kaldılar ve bir sonraki yatları olacak ideal yatın o olduğuna karar verdiler. SEALINE F530 ile ekstra alanları olacaktı; böylece teknede köpek ile denize açılmak daha rahat bir deneyim hâline gelecekti. Jason 2020’nin başlarında bu yatın satışından şans eseri haberdar oldu ve yatı görmek için hiç vakit kaybetmeden Jersey’ye uçak biletini aldı. Yatı beklediklerinden daha hızlı şekilde Birleşik Krallık’ın ilk Covid-19 karantinası başladığında devraldılar.

Motoryatın dümenindeki köpek direksiyonda duruyor, köpek yavrusu battaniyeye sarılı SEALINE yatında uyuyor
Genç golden retriever motor yatın pruvasına oturur, Motoryat sahibi yat sofrasında deniz ürünleri ve şarap şöleni ile oturur
Golden Retriever, motorlu yatların kanepesinde uyur
Golden Retriever ile motorlu yat paddleboard'ların sahibi
Köpek, sarı tenis topunu kovalamak için yatın yüzme platformundan sahibine doğru atlıyor

İngiltere kıyılarında güvertede köpek ile maceraya atılmak hiç bu kadar kolay olmadı

 

F530’un modern tarzı ile alanların inovatif kullanımını çok seven ikili, teknede oldukça iyi vakit geçiriyorlar. Boydan boya kaydırmalı cam kapıları olan havadar salon, denizde yaşamı onlar için daha da keyifli hâle getiriyor. Hidrolik platform, botlarını veya Jet Ski’lerini suya indirmek veya en iyi arkadaşları Labrador Poppy’nin kıyı sularına rahatça dalması için son derece kullanışlı oldu. Köpekleri Poppy F530 ile ilk tanıştığında dokuz haftalıktı. Tipik bir Labrador olduğundan suyu ve teknenin yüzme platformundan suya atlamayı çok seviyor. Seyir hâlindeyken Poppy yüzme yeleği giyse de çiftin, F530’un yüksek yan korkulukları sayesinde Poppy’nin dengesini kaybetmesi konusunda endişelenmelerine gerek kalmıyor. Poppy, seyir hâlindeyken üst güvertenin üzerinde durup dünyayı seyretmeyi seviyor. Genellikle Jason dümende oluyor ancak rahatlamak ve yolculuğun tadını üst güverteden çıkarmak istediğinde dümeni Suzie devralıyor.

Yat sahipleri motor yatlarının güvertesinde köpekleri ile keyifli bir gün geçirdiler.
Çift, köpekleriyle bir limanın içindeki teknelere bakan uçurumda fotoğraf için poz veriyor.

Hafta sonları tekneyle açılmak, nefes kesici yerlerde demir atmak

 

Hafta sonları her zaman İngiltere, Southampton’daki ana limanları Hythe Marina’dan başlayan bir tekne gezisi planlıyorlar. İngiltere’nin en güzel kıyılarının çoğu oldukça yakın mesafede. Cuma günü işleri biter bitmez valizlerini alıyor ve köpekleri Poppy ile yat limanına gidiyorlar. Hava durumuna göre, İngiltere’nin güney kıyısının hemen dışındaki Wight Adası’nda, Totland, Colwell veya Priory Bay gibi koylarda demir atmayı seviyorlar. Marina açısından da Bembridge, Yarmouth ve Lymington’ı ziyaret etmekten keyif alıyorlar. İş programları uygun olduğunda, SEALINE’ı daha uzaklara götürüyorlar ve rota üzerinde çeşitli yerlerde durarak Dorset, Devon ve Cornwall’a doğru batı kıyısında harika geziler yapıyorlar. Bu yılki gezilerini özel kılan gelişmelerden biri Fowey yakınlarındaki Lantic Bay’e demir atmaları oldu. Lantic Bay, turkuaz suları ve yüksek yemyeşil kayalıkları arkasına alan neredeyse beyaz kumlu plajı ile Cornwall’daki en çarpıcı ve izole yerlerden biri. Seyahat kısıtlamaları azaldığında, listelerindeki bir sonraki madde Fransa’ya seyahat edip Manş Adaları’nı keşfetmek ve kesinlikle F530’un keyfini uzun yıllar boyunca çıkarmaya devam etmek!

Bölüm sayfa sonu