2021'in en iyi yelkenli yatları, İngiliz yatçılık ödüllerini kazanan 2020 yılının kazanan gezi yatı

British Yachting Awards 2020’de zafer 

Moody Decksalon 41, British Yachting Awards’da “Cruising Yacht of the Year 2020” ödülünün sahibi olmuştur. İngiliz Sailing Today dergisi, Yachts & Yachting ile birlikte bir online etkinlik kapsamında her kategorinin kazananını açıklarken heyecan doruktaydı. Her yıl yelkenli hayranı okuyucuların online oylarıyla belirlenen bu ödül, toplam on iki kategoride olağanüstü başarılara, yeni ürünlere ve tekli / ekip başarılarına verilmektedir.

Moody DS 41’in kazanmasındaki belirleyici unsurlar yenilikçi tasarımı, güverte salonundaki 360° panoramik manzarası, 41 feet’lik benzersiz yer imkanı ve mükemmel yelkenli performansı olmuştur. Böylelikle rağbet gören gezi yatları kategorisinde Grand Soleil 42 LC, Arcona 345, Dufour 530, Elan GT6 ve Beneteau Oceanis 40.1 modellerini geride bırakmıştır.

Ürün müdürü Andreas Unger: “Okuyucu ödülü, İngiliz yelkenli piyasası temeline göre alınmaktadır ve dolayısıyla da yelkencilerin güncel istek ve ihtiyaçlarını yansıtmaktadır. Güncel isteklere doğru cevap vermiş olduğumuz ve modern yata yönelik beklentileri karşıladığımız için çok mutluyuz.”

Back to overview