Breaking rules, setting trends

Ödüllü 3D Konfigüratör

19 Mayıs 2022

Yat tasarımı için en iyi web uygulaması

Bir yelkenli yat satın alırken, yeni hayalinizdeki tekneyi yapılandırmak karmaşık bir görev olabilir. Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok sayıda yerleşim seçeneği, malzeme ve ekipman seçilmelidir. Bu heyecan verici süreci yat alıcıları için daha kolay hale getirmek amacıyla, aşağıdakilerle birlikte bir web ve mobil 3D uygulaması geliştirdik QUEO Grup. Sadece birkaç tıklama ile yeni evinizi tasarlama yolunda ilerleyebilirsiniz Hanse 460 kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni 3D konfigüratörümüz, yapılan özelleştirmeleri gerçek zamanlı olarak ve tüm açılardan anında görüntülemenizi sağlar.

En İyi 3 Boyutlu Yat Konfigüratörü

Yenilikçi Web Uygulaması için BVDW Bronz, Alman Stevie Çifte Altın

Bundesverband Digitale Wirtschaft (BVDW) e.V. (Alman Dijital Ekonomi Birliği), web tabanlı uygulamayı "Web Sitesi - Kullanıcı Deneyimi / Kullanılabilirlik" kategorisinde bronz ödüle layık gördü Alman Dijital Ödülleri. Açık ve sezgisel kullanım konseptinin yanı sıra konfigüratörün yenilikçi özellikleri jüriyi ikna etti. Yarışmada Alman Stevie Ödülleri"En İyi Web Sitesi - Otomotiv ve Taşımacılık" ve "En İyi Web Yazılımı - Programlama/Tasarım" kategorilerinde iki kez altın madalya kazandı.

Bu olağanüstü proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu videoyu izleyin ve 3D konfigüratör hemen şimdi kendiniz için.

Bu makaleyi paylaşın