Dehler 30 one design “2022 Yılın Teknesi”

Yılın en iyi açık deniz yarış teknesi

| Dehler News

Dehler 30 one design “2022 Yılın Teknesi”

Dehler 30 one design dünya çapında birçok tutkulu denizciyi etkisi altına aldı. Şimdiden ünlü uluslararası ödüllerle onurlandırılan tekne, saygıdeğer denizcilik dergilerinin yazarlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. US Sailboat Show’dan sonra American Sailing World dergisinin editörleri, “2022 Yılın Teknesi” ödülü kapsamında Annapolis, Maryland kıyısında yarışçı kruvazörü test etme fırsatı da yakaladı. Bu deneyimden heyecan duyan jüri, verimli manevralara olanak veren sofistike tasarımı, olağanüstü yapı kalitesi ve yüksek performanslı yelken yeteneği sayesinde Dehler 30 one design’a “En İyi Açık Deniz Yarış Teknesi” unvanını verdi.

“Tekne, baştan sona tasarım ve yapı ile çok iyi bütünleşmiş. Tasarım amacına tam anlamıyla ulaşıyor. Bütünüyle tek tasarım konseptinde, küçük bir açık deniz teknesi ve bu kadar doğru bir tasarım için geliştirme çalışmalarına yoğunlaşıldığını hemen fark ediyorsunuz.”
Greg Stewart, Sailing World

“Test ettiğimiz tüm tekneler arasında bize en iyi yelken deneyimini sunan bu tekne oldu. Tramola ve kavança manevralarını kolayca yapabildik, yön bulma becerisi harikaydı, yelken kontrollerine ulaşmak kolaydı ve bazı anlarda çabalamamız gerekse de alabora problemi yaşamadık.”
Chuck Allen, Sailing World

Ödülü kutluyor ve Dehler 30 one design’ın başarılı gidişatıyla heyecanlanmaya devam ediyoruz.