New best selling bluewater sailing yacht

Çok satan yeni yelkenli yat Dehler 38 SQ

| Dehler News

Güçlü performansa sahip bu tekne için 70’i aşkın sipariş verildi

Her yönüyle ihtişam ve başarıyla bağdaştırılan pek az şehir vardır ve muhtemelen bunların hiçbiri, yıldızların kırmızı halıda boy gösterdiği, Côte d’Azur bölgesindeki Cannes şehri ile boy ölçüşemez. En yeni Dehler başarı hikâyesi de işte burada başladı; hareketli bal peteği deseniyle tasarlanan kırmızı folyo kaplı Dehler 38 SQ yatın prömiyeri geçen yaz bu şehirde, kapsamlı müşteri etkinlikleri ve muhabirlerle yapılan ilk deneme sürüşleriyle kutlandı. Prömiyerden bu yana, kare yelkenle veya klasik üçgen yelkenle kullanılabilen, güçlü bir performansa sahip bu tekne için 70’i aşkın sipariş verildi.

Almanya’nın Damp bölgesinde Dehler bayiliği yapan Marc Kaiser’in sözleriyle: “Yalnızca yat yarışlarında değil, aynı zamanda burada Baltık Denizi’ndeki limanlarda en iyi palamar yeri için yapılan yarışta da harika bir gösteri sergiliyor.”

Tüm Dehler ekibi bu olumlu müşteri görüşü sebebiyle kendileriyle inanılmaz gurur duyuyor ve sulara başka yelkencilik yenilikleri getirmek için yüksek motivasyonla çalışıyor. Liguria’nın kıyı sularında çekilmiş heyecan verici fotoğraflar ve videolar da dahil, Dehler 38 SQ ile ilgili her şeyi burada görebilirsiniz.