İlk görüşte hayranlık

| Dehler News

Yeni Dehler 38 SQ ile deniz deneme

Son haftalarda Dehler filosunun en yeni modeli Greifswald'da bitmiş bir yata ulaştı. Test ekibi Greifswald Bodden'daki ilk deniz denemesi için Dehler 38 SQ ile yola çıktı. Quantum Sails'dan Sven Krause, judel / vrolijk & co'nun tasarımcısı Matthias Bröker, ürün müdürü Andreas Unger ve CEO'su Dr. Jens Gerhardt yeni Performance Cruiser'ın ekipmanlarını test ettiler. Kare-top yelken, güverte parçaları ve yeni ayak dayama denizciler arasında coşku neden oldu.

Yedi yıl önce Dehler 38 serisinin ilk modeli aynı rotada olduğunu kanıtladı. Başarılı performans kruvazör yeni bir yorumu olarak, 38 SQ büyüleyici bir şekilde gelenek ve yenilik bir araya getiriyor. Gövdeye optimizasyonlar ve donanım, gelecekteki denizcilere suda daha da eğlenceli hale getirir. Güvertenin altında ek bir gövde penceresi kabinlerde daha fazla ışık sağlar.

43. Cannes Yatçılık Festivali'nde dünya prömiyeri için, yat sportif bir gövde folyo ile rafine edilecektir. Bizimle kutlayın ve 08-13 Eylül tarihleri arasında Port Canto'daki SAIL 256 standında tüm yenilikleri ve büyüleyici detayları keşfedin.