Güvenlik için garanti: Dehler Safety Cloud

| Dehler News

Güney İngiltere Southampton'da bulunan Hamble Point Marina'dan Inspiration Marine'ye ait bir deneyim raporu.

"Yeni Safety Cloud fonksiyonu, Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleşen liman kapatmaları esnasında eşsiz bir değere sahip olduğunu göstermiştir. 
14 yatın akü gerilimlerini, karadaki akım bağlantılarını ve yerlerini tek bir ekrandan kontrol edebilecek durumdayız. Bu bilgileri müşterilerimizle paylaşabiliyoruz ve bunun sonucunda da müşterilerimiz, yatlarının güvende ve koruma altında olduğunu bilerek rahat ediyorlar. Mesela Safety Cloud üzerinden bize yatlardan birinin karadaki akım bağlantısının kesildiği haberi gelirse, çalışanlarımızdan birini doğrudan ilgili yata gönderebiliriz. Böylelikle tüm yatları sürekli özel olarak kontrol etmek zorunda kalmayız.
Bir diğer kullanışlı kurulum ise Geofence fonksiyonudur. Bu fonksiyon sayesinde hangi yatların limana demir attığını veya izinsiz olarak yerlerinden ayrıldığını görebiliyoruz."

Andy Locke, 
Commissioning & Aftersales Manager
Inspiration Marine Group

Safety Cloud, açıklanan ve daha fazla ek fonksiyonlarıyla tüm yeni yatlarımızda hazır kurulmuş durumdadır.  Mevcut yatınıza Safety Cloud'un kurulmasını istiyorsanız, lütfen uzman satıcınız ile iletişime geçin.