Dehler 46 SQ

Dehler filosuna öncülük edecek yeni bir amiral gemisi

| Dehler News

Dehler 46SQ’yu keşfedin

Gücün ve lüksün mükemmel şekilde bir araya geldiği, dört dörtlük performans teknesi Dehler 46SQ’yu kolayca sürebilir, güverte altında kişisel tarzınızı ortaya koyabilir ve ışık konusunda yepyeni bir yaklaşımı keşfedebilirsiniz. Maksimum sefer alanı, sportif bir cıvadra ve isteğe bağlı karbon arma, sizi diğer tekneleri geride bırakmak için gerekli hıza ulaştıracak. Yeni geliştirilmiş, Uçan Velena Yelkeni ile asi rüzgârlara meydan okuyun.

 Optimize edilmiş yelken alanına sahip Dehler 46 SQ
Elektrikli yüzme platformlu Dehler 46 SQ
Dehler 46 SQ yay
Hareketli kanepeli Dehler 46 SQ salon
Dehler 46 SQ master kabin
Dehler 46 metrekare banyo
Dehler 46 SQ çift kişilik yataklı misafir kamarası

Katlanır basamaklar, yeni geliştirilmiş yüzme platformu ve daha fazla ışık alan kamaralar gibi yüksek teknoloji özellikler, dikkat çekici, uyumlu hatlar ve yeni bir tasarım bu yeni amiral gemisinin öne çıkan özelliklerinden sadece birkaçı. Tüm bunları Dehler 46 SQ’nun model sayfasında keşfedebilirsiniz.

Dehler 46 SQ için yeni 3D konfigüratör

Deneyin. Göz atın. Seçim sizin – Yeni 3D Yapılandırıcı

Dehler yatınızın renk, ahşap, kumaş ve kamara özelliklerini seçin ve sonuçları anında üç boyutlu olarak görün. Motor, omurga ve arma özelliklerini de seçebilir ve kayıtsız şartsız size özel bir teklif isteyebilirsiniz. Yatınızı tasarlayın ve 3D Yapılandırıcıyı keşfedin.