Baltic 500 Regatta'da Dehler 30 One Design sürüşleri

Başarılı regatta ilk

| Dehler News

Dehler 30 one design Baltık 500 Yarışında kendini gösteriyor

500 deniz mili ile Baltık Denizi'ndeki en zorlu uluslararası çift elli açık deniz yarışlarından biridir. Yılın ilk yarışı olan Baltic 500'de iki sürpriz vardı. En başından itibaren, Dehler 30 one, Speedsailing'den Oliver Schmidt-Rybandt ve Otto Timm ve “Calle Dr. AJ Rasmus Töpsch ve Andreas Deubel ile yarış alanının başında "crazyboats" dan Aguiar". Yarışçı kruvazörleri tüm rotalarda tam hız potansiyellerini ortaya çıkardılar ve daha büyük yarış yatlarına ayak uydurdular. Yarışa metatars kırığı ile başlayan Oliver Schmidt-Rybandt, takımıyla düelloyu "Powerplay"de kazandı ve geçici olarak 49 yatlık sahanın liderliğini yaptı. Yatların neredeyse üçte birinin vazgeçmek zorunda kaldığı sert hava koşullarına rağmen, mürettebat yaklaşık 71 saat sonra yorgun ve mutlu bir şekilde üçüncü yat olarak Kiel-Strand'deki bitiş çizgisini geçti. "First Ship Home", Pogo 40 "Black Pearl" ve "Milou", bir JPK 10.80'den sadece birkaç dakika sonra onu takip etti. "Crazyboats" dan gelen yat dördüncü sırada bitiş çizgisine gitti.

Ayrı bir sınıf olarak başlayan yarışlar, Dehler 30 one design yatların birinci sınıf düellosunu sağladı. Uluslararası klas sıralamasında Speedsailing takımı birinci, Andreas Deubel ve Rasmus Töpsch ikinci oldu.

Baltic 500 Regatta, Alman Baltık Denizi ve Kattegat'ın Danimarka adaları boyunca neredeyse 500 deniz mili boyunca kesintisiz çalışır. Zorlu meteorolojik koşullar, açık rotalar, güçlü akıntılı dar bölümler ve yoğun alanlar, iki kişilik ekiplerin tüm dikkatini gerektiriyor. Strander Körfezi'nden rota, Øresund üzerinden Danimarka'nın Læsø adasına ve oradan da Büyük Kuşak üzerinden Kiel-Strand'a gider.

Baltic 500 hakkında daha fazla bilgi için: baltic500.com
Fotoğraf: Martin Kringel | hızlı yelken